Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Várható filmek premierjei a mozikban 2019-ben. A bemutatók dátumai még jelentősen változhatnak:

  • 2020
Február 13. Február 20. Március 5.
Sonic, a sündisznó – Plakát A vadon szava – Plakát Előre – Plakát
Sonic, a sündisznó - Sonic, a sündisznó véletlenül hihetetlen erő birtokosa lesz, ami ő maga sem ért teljesen. A saját védelme érdekében a Földön rejtőzik el, és egyetlen szabályt kell betartania: nem szabad, hogy a világ tudomást szerezzen a létezéséről. Ám ez nem könnyű feladat egy 15 évesnek... A vadon szava - Egy szánhúzó kutya küld a túlélésért az alaszkai vadonban. Előre - Egy külvárosi fantáziavilágban egy manó testvérpár elindul, hogy felfedezze, van-e még varázslat a világban.
Március 19. Június 11. Július 2.
Trollok a világ körül – Plakát The SpongeBob Movie: It's a Wonderful Sponge – Plakát Minyonok: Gru színre lép – Plakát
Trollok a világ körül - a cselekmény még ismeretlen The SpongeBob Movie: It's a Wonderful Sponge - a cselekmény még ismeretlen Minyonok: Gru színre lép - A Minyonok története folytatódik, ahogy tovább keresik áhított zsarnokukat, akit szolgálhatnak.
December 3. December 24.
× Croodék 2. – Plakát
Clifford the Big Red Dog - Clifford - egy kiskutya, akit annyira szeret a gazdája, hogy ettől óriásira nő. Croodék 2. - a cselekmény még ismeretlen

2020. Június 11.

2020. Július 2.
Clifford the Big Red Dog
2020. December 3.

2020. December 24.

2021

Január 28. Március 25. Július 1.
Fecsegő tipegők – Plakát Bébi úr 2. – Plakát Énekelj! 2. – Plakát
Fecsegő tipegők – A '90-es évek népszerű Nickelodeon rajzfilm sorozatának egész estés film változata. Bébi úr 2. – a cselekmény még ismeretlen Énekelj! 2. – a cselekmény még ismeretlen
Július 15. Október 21.
Space Jam 2 – Plakát Spooky Jack – Plakát
Space Jam 2 – Tapsi Hapsi és a Bolondos Dallamok jól ismert szereplői ezúttal LeBron James NBA szupersztárral fognak össze ebben a régóta várt folytatásban. Spooky Jack – Három testvér új házba költözik és véletlenül felfedezik, hogy a szörnyek, amikről azt mondták nekik, nem léteznek, mégiscsak léteznek – és pont annyira félnek tőlünk, mint mi tőlük.